[bez názvu]
[bez názvu]
Anotace: S časem jsem se moc nesrala .
Ležím v klubíčku smotaná ,
osamělá a bez pomoci ,
nostalgická dnem i nocí ,
mlčenlivost mne líbá .
Z koutků očí zatřpytí vzpomínky ,
rozsypou se do dlaní ,
hřejivá touha velice raní ,
po té lásce zdánlivé .
No copyright [!] .
Publikoval(a):
UniQue_HaNy, 18.10.2011