Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
uprimne je to dobre ukazuje to jaky svet doopravdy je
10.11.2011 9:56 | cestovatel98
Možná jsi neměl za každou cenu rýmovat...jinak pocity znám hodně důvěrně takže výsměch necítím
23.10.2011 18:13 | la loba
Je pravda, že báseň měla přiblížit to, co jsem v danou chvíli cítil, a myslím si, že se mi přiblížení příliš nepodařilo, jelikož jsem se ve skutečnosti cítil mnohem hůř. Respektuji a cenim si vašich názorů, ale cítím se den ode dne hůře a hůře. Snad někdy nastane zlom.
20.10.2011 16:54 | maca07
Takhle jako ty přemýšlí a trápí víc lidí.....to básen ani nebyla byl to pocit,který si ze sebe chtěl dostat ven.....máš na to právo....já se taky nesměju.....respektuji to .....a vsadím se,že třeba dneska už je ti psychicky lépe, než když si psal tento pocit.
19.10.2011 17:19 | Martin Havlíček
Dočetl jsem do konce,nesměju se , nekleju, nekritizuju - připomělo mi to mé dávné deprese,které mě již dlouho nepotkali,ale když mě se tak krásně psalo v depresích...
17.10.2011 21:56 | SrdceNaDlani