Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Z vážna strach..

Z vážna strach..

Andy86 Básně » o Lásce

Anotace: ..aby nebyl to jen další krach..

Jak malé slůně
V životě z porcelánu
Nejistoty tůně
Strachu jak obilí v lánu
Prostě se bojím

Na hraně stojím..
A chci modro krást
Z Tvých zvláštních očí
Na špičkách
Stoupnu si nad propast
Kam jen blázni vkročí

Ruměnec na líčkách..

Riskovat..
Přestože nechci už
A místo začátku
Vabank hrát
Jaký jsi muž?
Mám Tě číst pozpátku?

Nevím, co se změní
Ale vím, kde stromek
Vánoční nám bude stát..
Neznáš moje znění..
Mé duše ani zlomek
Jsi její záchrana či kat?

Proto se třesu
A bojím budoucna
Na všechno příliš stará..
Nahlas, však bez hlesu..
Duše má horoucná
Minulosti svetr párá..

Možná jsi můj osud
Co chce si hrát
A my mu dali šanci
Lepší než dosud?
A máš mě rád?
Neskončíme jako psanci?

Snad karty lžou
Dnešní horoskop se mýlí..
A nedělám chybu
Když spolu jdou
Ruce, kde spojení sílí
Nedělám rybu..

Tvému háčku..

Tak v nepropustném sáčku
Zavřu svoje pocity
A jestli je to lež
Stejně podlehnu touze
Ty jsi já a já jsem Ty..
Pak lži alespoň dlouze

Než sama řeknu : „Běž!“

Náznaky polykám
Kupuji víru
Zas žiju pro lásku
Poplujem kdovíkam
Žít budem v míru
Dokud od provázku

..povedou stejně dlouhé konce dva

Tehdy budu věrně Tvá

Dneska mě však mrazí
A jde na mě strach
I když spolu je nám prima..
Snad budeme si drazí
A nebudeš můj vrah
A místo tepla, nebude mi zima


...
Publikoval(a): Andy86, 17.10.2011
Přečteno (169x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé, koala-pancake, la loba, Lugilla, SrdceNaDlani, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti