Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Život bez tebe nemá cenu

Život bez tebe nemá cenu

Švandy Básně » o Lásce

Anotace: popisování jak se kluk trápý když není vedle své holky

Trávím čas pořád bez tebe
sem celý bez sebe
Chci tě zase vidět
nebo alespoň slyšet

Chci tě mít vedle sebe
už mě to nebaví žíz bez tebe
Doufám že tě zase uvidím
nebo začnu brečet a už se nezastavím
Publikoval(a): Švandy, 17.10.2011
Přečteno (279x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Přerushit

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti