Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

za obzorem

za obzorem

Elisabeth Bathory Básně » o Životě

Anotace: klic ke zivote klic ke stesti

Za širím obzorem Pod mrakem bílím,
Šel tudy básník co kosa seče zem
V Kalvárií Pekla vidím,
Umírám Pod strašným obrazem!

Do náručí osudu jdem,
Životem proplouváš
A ve Smrti usínáš,
Tam kde kosa seče Zem!

Miluji štastně až to bolí,
V kráse Jarních červánků
Děj, je jenom krystal soli,
Vlnku sněhobílích beránků!
Publikoval(a): Elisabeth Bathory, 17.10.2011
Přečteno (98x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 07:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti