Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Paradox tvojí lásky

Paradox tvojí lásky

Sedmnáctka Básně » o Lásce

Anotace: Protože ty zkrátka nikdy nejsi jednoznačný...

Chybíš mi od rána do soumraku
a když ten předlouhý den skončí,
vidím tvou tvář v každém z nočních vlaků,
vidím tvůj úsměv, jak se loučí.

Tvá vůně mě přivádí do rozpaků,
šíříš svůj šíleně špatný vliv,
nemoc, co zabíjí bez příznaků,
jsi můj soukromý osmý div.

Chytám se stébel tvých vlčích máků,
když vodíš mě za nos svým vtipem.
Naslouchám tajemstvím tažných ptáků,
vždy když si sůl do svých ran sypem.

Líbám tě silou svých pravých háků,
držíš mě v šachu jen náhodou,
jsi nejlepším ze svých vlastních žáků,
dáváš mi lásku s malou výhodou.
Publikoval(a): Sedmnáctka, 15.10.2011
Přečteno (217x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., koala-pancake, Martin Havlíček, Rezervé, Andy86

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti