Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

černá vdova

černá vdova

Mouvisek Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: O pavoučkovy smrtáčkovy

Pavouk.
černý jako noc...
Vleze ti pod tričko...
v tom se skrývá jeho moc!
Je tak šeredný, a pro některé nádherný.
Vleze ti pod kabátek,
způsobí nevídaný zmatek
...kousnutí a ženské smrtelné svíjení...
Byla to černá vdova!
Černá jako noc...
V jejím kousnutí se skrývá ta moc!!!
Publikoval(a): Mouvisek, 14.10.2011
Přečteno (515x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Charibeja

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 18:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti