Emoce
Emoce
Život bolí
není dle představ
dostávám holí
prý
tak se problému postav!
Ale ono to nejde
tou holí jsou emoce
v srdci láska si vzejde
a předčí všechny nemoce.
Léčit jí neni čím
a nelze jí rozvíjet
jak její hlas umlčím
když nechci jí zabíjet?
Život mi změnila
v krvi proudí si navždy
chtít aby se ztratila
je způsob sebevraždy.
Publikoval(a):
SrdceNaDlani, 12.10.2011