Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zmatená, však stále svá

Zmatená, však stále svá

Andy86 Básně » o Lásce

Anotace: Věrně svá, nevěrně Tvá..

Své první slzy
Věnuji Tobě
S příchutí krve
Cítím se brzy
Jak malé robě
Vydechnu prve

S ledovým klidem..

Však dlaně sedí samy
Kolem luxus
Píšu : „Krabice na prodej“
Spálím ty krámy
S nápisem : „Humus“
Jak Cyril a Metoděj

Začnu pomáhat lidem..

Plním si sen
Půjčuji srdce plné děr
Do země obrazy zkouším rýt
Pošlu Ti rozmazaný ‚sken‘
Namoč jedno ze svých per
Inkoustu nech ho pít

Napiš : Zaslouženě..

Já ze své nory
Smyji prach špíny
Kde vlastně mám hranice?
Dýchám ucpanými póry
Vytloukám klín klíny
Snad podléhám panice

Odepíšu : Souhlas, pane..
Publikoval(a): Andy86, 12.10.2011
Přečteno (234x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: la loba, Rezervé, SrdceNaDlani, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti