Hvozd
Hvozd
Tam, kde všechny cesty končí
tam, kde se den v noc otočí
tam je to místo - temný hvozd
je tak zvláštní - mezi lesy skvost.
Tam přebývají temné síly
a nad ním jsou větrné víry
tam sídlí černá magie
vše uvnitř brzy zabije.
Publikoval(a):
Averzus, 11.10.2011