Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Promarněný život

Promarněný život

Přerushit Básně » Smutné

Anotace: Prostě posr...život,co jiní mohli já nemohl a teď už na to nemám věk.....

Na mostě stojím,do vody
hledím.Co vlastně dělat mám,
komu tím prospívám?
Můj život marný byl,nic
z něho si neužil.

Pohled do života tváře,
můj obraz zapláče,nad
touhou pouhou co chvílí
mi byla dlouhou.

Jiní na fotbal chodili
a já pracoval jak opilý,
na stavbě světa,po mě
snad bude veta.

A teď mí nejbližžší,
hadaj se jak zběsilí,
seznamy píšou,výhru
maj jistou.Jsou v
tom i podvody,asi
skočím do vody,kde
duše má,bude zemřelá.

Právníci světa,stačí
jen blbá věta a soud
už píše-tvoje je jisté.
Už nevím ani chvíli,
jestli tahle fraška
bude někdy v cíli.
Publikoval(a): Přerushit, 11.10.2011
Přečteno (195x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: la loba, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 16:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti