Jaro,léto,podzim,zima
Jaro,léto,podzim,zima
Anotace: O ztrátě milované a znovunalezení..
Našel jsem tě v davu,
byla zima,teď ztratil
tě,to je fakt prima.
Jak svou touhu zvládat
mám?Poraď mi prosím
co s tím udělám.
Na koledu razím,snad
s tebou se tam někde
srazím.Bude tát i zem,
je jaro,snad se sejdem.
Měl jsem s tebou být
asi víc,teď můžu plakat,
nemám nic.V tom horku
někde za skalou,je léto,
dny brzo neustanou.
V tom o tebe zavadím
zas,nádherný to bude
pro mě čas.Půjdem
spolu pouštět draka,je
podzim,brzo se smráká.
Publikoval(a):
Přerushit, 11.10.2011