Kdo je to?
Kdo je to?
V závětří ticha
spí rudé plameny
ozvěna je vlídně
kolíbá
Čas oheň dmýchá
horkými dlaněmi
klávesnici ladně
rozhýbá
S romantickou duší
milostně lyrická
snů plnou nůši
nikdy ne cinická
Slova jí vítr předčítá
z pera uzavřených
dveří.
Slabikář milenců
pročítá
že nebe obejme
věří.
Tváří v tvář
spalujícímu objetí
probouzí spící
plameny.
V očích snář
v srdci dojetí
básnický talent
vrozený.
Touží po vykoupení
ve vášni nepřikryté
splývá milostnou černí.
Kdo je to? Už to víte?
Publikoval(a):
Ružka, 11.10.2011