Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bez názvu...

Bez názvu...

Andy86 Básně » o Lásce

Anotace: zatím... :)

Tajemný muž od koně
Co ustlal si v mojem bytě
Kdo přijde dneska k úhoně?
Pozoruji tiše, skrytě..

Od nezájmu k lásce
Vede příliš tenký led
Bez začátku, vše však v sázce
Událostí rychlý sled

Nemám slova, mluvím přesto
A cudně klopím řasy
Neurčité, něžné gesto
Zas uvidím Tě asi..

Přála bych si to…
Publikoval(a): Andy86, 10.10.2011
Přečteno (219x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé, Martin Havlíček, Přerushit, SrdceNaDlani, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti