Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ty..

Ty..

Globodecristal Básně » o Lásce

Anotace: ...a samý protiklad

Oči suché-plné slz,
Víra žádná-špatný vkus,
Šípem mimo-čistě skrz,
Na smrt málo-na život smršť,

Tak kterou cestou, dát se mám?

Žiji smíchem-žiji tebou,
jsem slzou-nejsem sebou,
Červenám se-barvou bílou,
Chodím lehce-klopýtám tíhou,

Tak kudy osud jíti má?

Očima hledím-stále slepě,
Dýchat umím- mělce a hloupě,
Srdce nemám-kdesi v sobě,
City žádné-do útrob cpou tě,

Tak proč tě ráda stále mám?

Oheň prý hřeje-je mi chladno,
Tam kde lidé-je moc prázdno,
Začíná ráno?-ne, je temno,
Vím jen jedno-čili všechno,

Nenávidíme tě-budu tě milovat...
Publikoval(a): Globodecristal, 8.10.2011
Přečteno (387x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Terezka., Madam Butterfley, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti