Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pozdě bycha honit

Pozdě bycha honit

Přerushit Básně » Láska ... zklamání

Anotace: O vlastní blbosti,kterou občas děláme.Není to o mě....

Když jsem s tebou v páru byl,
jako bych tě neměl.Když jsem
s tebou mohl být,tak jako bych
tě nechtěl.
Po jinných hleděl jsem rád,
s tebou nudil se snad.Lásku
dokázala si mi dát,ale já ji
uměl jenom brát.

S tebou jsem si připadal jak
v ghettu,ale pro mě by ses
rozdala klidně celému světu.
Nyní o tebe jsem přišel a
co jsem předtím vidět měl-neviděl.

Myslel jsem si,že tě mám jistou,
že lásku ke mně chováš čistou,
že nikdy mě neopustíš.

Teď pykám za své činny,že
hleděl jsem po jinných a občas
spával s nimi a vůči tobě necítil
viny.

Chtěl bych vrátit čas a s tebou
býti zas,napravit to co dělat, jsem neměl.
Publikoval(a): Přerushit, 7.10.2011
Přečteno (218x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: choza, koala-pancake, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti