Věčné sny
Věčné sny
Anotace: víte že je po všem a snažíte se hledat to pozitivní
Kradmo setři slzu, než si ji někdo všimne
hlavu vzhůru, nenech ho ve své tváři číst
však přijde tvoje chvíle, a jeho drdce zjihne
snad tisíckrát je to říkat uslyšíš
Byť kdesi v skrytu duše
kam se sama bojíš jít
se pomalu a tiše
začla rozmotávat nit
Nit co váže touhu a naději
k bolestem dní temných
když zmizí tak snad raději
vydáš se cestou padlých
Ve tvém srdci je však skrýš
pro věci které život umí brát
ukryj do něj cvhíle o nichž víš
že nemusejí přijít vícekrát
Touha po věcech je spalující
obzvlášť když je nemůžeme mít
zavrhlí jsme vášně mučedníci
přesto lze jen pro těch pár snů žít.
Publikoval(a):
DOOMer, 6.10.2011