Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sex v bytě

Sex v bytě

Přerushit Básně » o Sexu

Anotace: Trošku perverz báseň,ale skryto ve slovech,aby to mohli číst všichni.Kdo má fantazii,tak pozná,co jsem tím myslel :D

Svélknout chci tě,lásko ve svém bytě,
vychutnávat tvého těla kousky,
vzrušení to bude ouzký.
Na tvé tváři spanilé,co rozjímá
se rozmile,bude jen vzrušení,
co udává naše znamení.

Pronikám do hlouby ticha,
jako když do noci někdo vzlyká.
Tvé tělo ohnivé,bude burácet rozmile.
Tvoje prsa rozmilá,bude udávat
ráz těla a blesky co mnou prochází
budou možná k nesnázi.

Svíjíme se v křeči,tónů,je to
jak když foukneš do trombónu.
Naše krásné vzrušení,je jak
kabelů jiskření.

Vrcholný však bude spád,
chi zase říci,že po tobě mám hlad.
Hlad do noci bíjící,nezná mezí
jiskřící,potom půjdem spát.
Publikoval(a): Přerushit, 5.10.2011
Přečteno (1552x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 10:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti