Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
zdar goleme,máš tam občas fakt zajímavý obraty a přirovnání....ale je toho zatím dost málo.....třeba s tím šémem to bylo slušný.
5.10.2011 20:05 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: