Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Opouštíš mě...

Opouštíš mě...

Andy86 Básně » o Lásce

Anotace: Asi to tak má být..

Natáhni ruku, můj Bože..
Zbav mě mých břemen
..přetěžkých..
Za loutny zvuku, špinavé lože..
Vezmi si řemen..

..Chtěla bych..

Poznat nepoznané..
..z dlaní Ti krást..
Moudrosti špetku..
A Ty můj pane..
Smíš pasti na mě klást..
Poslat poslední letku..

Na moje srdce..

Sviň lásku..
..do svitku papyru..
Je to Tvé přání..
Vyžeň tu chásku..
Znič city na míru..
Anděl mě chrání..

Jsem jen já..

Jak larvu hedvábnou..
Nechej mě líhnout
..a čekej zázraky
A cestu nesnadnou
Má křídla nech mihnout
Vznesou se nad mraky..

Až kolem poletí
..Bude venku se blýskat..
Sama ve svém obětí..
Bude se stýskat..

V nynějším století..
..však nesmím Tě získat

Mám sebe..

To Ty necháš nás zemřít..
Publikoval(a): Andy86, 5.10.2011
Přečteno (156x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, Globodecristal, Rezervé, bílá čarodějka, Martin Havlíček, donifan

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti