Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Plyš

Plyš

raněnésrdce Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: S Tebou chci zestárnout,být tu jenom pro Tebe a pro Tvůj šťastný výraz ve tváři!

Tvé drobné dlaně miláčku,
jsou jemné jako plyš,
jsou krásné,s láskou dotýkat
a hladit mne smíš.

Je krásné lásko Tvou něhu a lásku brát,
vše krásné a i modré z nebe k Tvým nožkám dát!
Jsi všecičko na světě co mám,
mé srdce máš a co pochybí Ti s láskou dám!

Chtěl bych Tě hýčkat jako krásnou růži,
jsi jako nádherná víla s ladnou chůzí!
Jsi lásko úžasná,tisíckrát nej!
Kdo má Tvé srdce tomu je hej.

Chtěl bych se Ti každé noci zdát,
být ukryt hluboko v srdci i pod polštářem!
Chtěl bych v Tvém Srdci v lásku zrát,
v Tvých snech být vodou,vánkem,letním žárem!

Ve snu lásko se Tě dotýkat,Tvé záře!
Objimat Tvé tělo a vidět se v odlesku Tvé tváře!

A číst: Chci jen Tebe lásko!!!
Publikoval(a): raněnésrdce, 5.10.2011
Přečteno (375x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: SrdceNaDlani

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti