Omlouvám se
Omlouvám se
Anotace: Omlouvám se všem, kterým se to nelíbí číst, omlouvám se všem, kteří se ve mě museli splíst.
Omlouvám se, že srdce jsem Ti vzal,
omlouvám se, že jsem to tak rychle vzdal.
Omlouvám se, že srdce jsem Ti zlomil,
omlouvám se, že jsem byl tvůj omyl.
Omlouvám se, že zklamal jsem Tě, vím,
omlouvám se, že teď nevím co s tím.
Omlouvám se, že nevím, co chtít mám,
omlouvám se, že chci být teď chvíli sám.
Publikoval(a):
blackhenry, 4.10.2011