Začal den
Začal den
Anotace: Vzpomínám na ten krásný den! Jak jsem Tě spatřil,záříc jen. V tu chvíli pohnulo se srdce v hrudi mé a velkou láskou,pro toho anděla bylo ztracené!
Ptáčci už vstávají,
od srdce zpívají!
Vstávej už,lásko má,
do snů zahalená!
Vždyť je už bílý den,
na noc si nechej svůj krásný sen!
Noc už není,začal den,
uhasil Tvůj krásný sen!
Hvězdičky šly už dávno spát,
je nové ráno,pojď si hrát?
Ať hvězdičky v Tvých očích svítí,
jak na louce krásné kvítí!
Otevři očka svá,
do spánku vnořená!
Procitni růženko,
lásko má spanilá!
Posílám polibky na spící víčka
Rád bych jen zřel Tvá hořící líčka!
Miluji Tě lásko!
Publikoval(a):
raněnésrdce, 4.10.2011