Od zelené po hnědou
Od zelené po hnědou
Anotace: ................
větrem všedních událostí
denně ohýbán je kmen
kořeny
jenž síly ztrácí
v kraj je ukotven
do kůry píše čas
nikdy řádky nevynechá
hlouběji zarývá své pero
nezastaví
stále spěchá
od zelené po hnědou
listy ve větvoví zrají
sluncem deštěm obarvené
nakonec sněhem zapadají
vzpomínky na život
jsou uzavřené v letokruhy
smůla v kapkách kane
smutno je
na konci duhy
Publikoval(a):
James Libustka, 4.10.2011