Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Světabol ^^

Světabol ^^

Raven-san Básně » o Lidech

Anotace: ...EXPERIMENT....

prázdný místo / tichej svět
všude čisto / zvadlej květ
duše bolí / nikde nic
sny se drolí / v těle hic
život teče / divnej proud
čas se vleče / sami plout
těžká hlava / všeho moc
špatná zpráva / ze dne noc
oči pláčou / moře černá
lidi skáčou / ze psa šelma
Co asi bolí svět?
Publikoval(a): Raven-san, 3.10.2011
Přečteno (168x)
Tipy (20) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé, Huhlinka, Toulavá, ZENITZERO666, la loba, Zasr. romantik, SrdceNaDlani, Andy86, koala-pancake, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 02:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti