Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jsi..

Jsi..

Terezka. Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Jsi to, bez čeho nemůžu a s čím nemůžu žít..

Jsi krev, co proudí v mých žilách,
nelze se bodnout.
Jsi vzduch, kterého mám plné plíce,
nelze ho vydechnout.
A Tvá vůně se nevytrácí..
Jsi stálá myšlenka v mé hlavě,
co všechno přehluší.

Jsi to, co tak strašně chci, ale jsem ráda, že nemám.
Jsi to nejhorší a to nejlepší, co mě kdy potkalo.
Jsi ten, komu nejvíc a nejmíň věřím.
Jsi má nejbližší a nejvzdálenější mému srdci osoba.

Jsi můj nejlepší přítel a největší nepřítel...
Publikoval(a): Terezka., 2.10.2011
Přečteno (365x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Baruet

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti