Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

BOUŘE

BOUŘE

Madam Butterfley Básně » Smutné

Anotace: ZASE JEDEN DEN SMUTKU

Bouře se prohání mojí duší,
kdo ví kdo tuší?

Blesky bičují mé tělo s nevšední něhou
na pokraji sil cítím se.
Smrt pozvu dál, on na loutnu opodál hrál.
Nestydím se.

Eliášův oheň spálí moji duši.
U hranice osud bude stát a dřevo na oheň přikládat.
Bukový.

Cháron se třese, natahuje dlaň.
Zlaťák pokládám naň.
Falešný.
Publikoval(a): Madam Butterfley, 1.10.2011
Přečteno (290x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Averzus, koala-pancake, Andy86, donifan, Martin Havlíček, ZENITZERO666

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 16:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti