Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Úsměv

Úsměv

Globodecristal Básně » o Štěstí, neštěstí

Anotace: Don't worry, be happy! :)

Je to levné bohatství,
nekrásnější z krás,
Je to plodem radosti,
všechno s ním jde snáz..

Objeví se na tváři,
pro každého z nás,
jako slunce zazáří,
zahřeje i mráz..

Užitečným slovníkem,
nenahraditelnou frází,
je potřebným vodítkem,
všechny chmury srazí..

Držte si ho na tváři,
smutek nechte zlosti,
kdo se zlostně zatváří -
použijte pěsti!
Publikoval(a): Globodecristal, 30.9.2011
Přečteno (1324x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: horac111, ajala, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 01:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti