Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Planeta ^^

Planeta ^^

Raven-san Básně » o Lidech

Anotace: Trochu jiný psaní, ale...přece.

Všichni se jednou zachránit zkusí
i když to nejde, já vím.
Každý jednou umřít musí
i když to bolí, já vím.

Odejít na věky a ticho být
to nikdo nechce ,já vím.
Opustit všechny a přestat žít
to nikdo neumí, já vím.

Já vím, že to nejde,
vykoupit svět.
Já vím, že to bolí,
dostat to z pět.

Já vím, že nikdo nechce,
zachránit planetu
Já vím, že nikdo neumí
... pomoct - jestli se nepletu.
Publikoval(a): Raven-san, 29.9.2011
Přečteno (147x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour, Huhlinka, ZENITZERO666, koala-pancake, SrdceNaDlani, No Shame, Sonja la Rosa, Martin Havlíček
ikonkaKomentáře (16)
ikonkaDoporučit  (1x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti