Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zmražené srdce

Zmražené srdce

Globodecristal Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Tlukot ledového srdce...

Pod křehkou hřejivou hrudí,
daleko daleko v temnotě,
tam, kde červená tekutina proudí,
chvěje se v němotě...

Tvrdé, jak z kamene,
pomalu se hroutí,
ptá se proč ještě je,
proč krev jím ještě proudí...

Ptá se proč milovat,
když to tak bolí,
ptá se proč zůstávat,
kdo o něj stojí...

Proč svoje srdce srdci dalo,
přec vědělo, že se zlomí,
proč teď je mu tak moc chladno,
proč se nezahojí...

To chlad prohnal se mou hrudí,
všechno pokryl led,
na teplo čeká, až přijde někdo vhodný,
komu by darovalo svět...
Publikoval(a): Globodecristal, 29.9.2011
Přečteno (234x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, FallenAngel, Přerushit

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti