VYPRAVĚČ
VYPRAVĚČ
Anotace: Naše životy hedvábné z vypravěčova pera posvátné.
,,...zapouzdřena krví padlého anděla,
že je vrah jsem vždycky věděla
Na papír mi spadla věta
je studená
a vysoká je její meta.
Ty jsi křik
a Já Tvůj otazník.
Zahleděna v poli makovém
vetkána v příběhu takovém.
Jsi člověkem
mužem i střelcem
Já svobodná žena
maminka hrdinka...,,
Publikoval(a):
Lavander, 29.9.2011