Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Žehnat světu ^^

Žehnat světu ^^

Raven-san Básně » o Lidech

Anotace: Co takhle....

Co takhle život, kde si všichni rovni jsou,
kde si každý může říct větu - jsem vděčný světu.
Co takhle bez předsudků - bílí a černí,
zkusíme být svému názoru věrní?
Co takhle v pravdě zůstat spolu,
a jeden druhého neshazovat dolů.
Co takhle síla, co slabšího se zastává,
kde světový mír není jen představa?
Co takhle společnost co morálně sílí,
a né díky válce, ale vlastní pýlí.
Co takhle být spolu a ne každý sám?
Promiňte, ale jen tomuhle světu požehnám.
Publikoval(a): Raven-san, 28.9.2011
Přečteno (138x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: No Shame, Rezervé, koala-pancake, SrdceNaDlani, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti