Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Osud

Osud

Mrazy Básně » o Životě

Anotace: Vemte svůj osud pevně do svých rukou..

Chodím ulicemi po večerech,přemýšlím ve všech směrech.Nejvíc se mi však hlavou honí,láska a utrpení,co vždy ruku v ruce spolu chodí.Zamýšlím se nad tím,co bejvávalo předtím,a nad tím co bude,a co mě nemine.A mám často pocit,že nevím co znamená slovo „cit“,a co jsem měl chtít,a co budu vlastně mít.A když vím,o co jsem kolikrát sebe i ostatní lidi připravil,přemýšlím,jak bych to napravil.Ale už není cesty zpět,musím jít vpřed,připravit se na to co bude,a to hned.Občas mi přijde že můj život nemá cenu,a zbavit se ho je lehký jak zfouknout pěnu.Ale nejsem ten co by to jen tak lehce vzdal,musím jít dál,a nenechat svůj osud aby si jen tak jak vlajka ve větru vlál,a nedovolit aby si s ním každý na potkání hrál.Teď zas přichází další večer,ja vzpomínám kolik nocí jsem kvůli mnoha věcem probrečel,ale takovým nocím už je konec,jako když na konci pohádky zazvoní zvonec.A já už teď vím,že svým životem dál poběžím,a bude bez zbytečných činů a hádek,a nebude se mi pod rukama sypat jak domek z karet.A chci všem říct,že by měli svůj osud do svých rukou pevně vzít,a každý si jít za tím co bude chtít,a věřím v to,že když se toho takhle ujme,bude mít cokoliv bude chtít.
Publikoval(a): Mrazy, 28.9.2011
Přečteno (223x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 07:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti