Život je pohádkou nedopsanou
Život je pohádkou nedopsanou
Anotace: nedala bych ji za nic na světě
"Život je pohádkou nedopsanou"
Tak takhle jsme spolu začínaly,
ale copak jsme už dávno nezjistily,
že život většinou pohádkou není,
a že dopsaný dávno je - to je to hlavní.
Akorát nám umožněno není,
číst další stránky znění.
Já jsem si však zcela jista,
že i když otočím stránek tři sta,
na každé přečtu si tvé jméno...
Publikoval(a):
Firefly, 28.9.2011