KRÁL BOLESTI
KRÁL BOLESTI
,,...vyhlížíš ztracené něžnosti
přesto jsi králem BOLESTI
chci ještě zažít Tvoje slzy cudnosti
vím jaké máš přednosti
a dokážeš si vážit věrnosti
Jsem zamilovaná do morku do kosti
budˇ rytíř,oslnˇ mne chrabrostí
Dál v mých myšlenkách tápej,
ale miluji Tě,to chápej...,,
Publikoval(a):
Lavander, 27.9.2011