Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kdyby

Kdyby

Kdyby hmatatelné bylo štěstí
uchopil bych i to svoje
a předal ti ho do dlaní

kdybych sudičkou byl
co osud věští
zdraví dám ti rovnou dvoje
a duši co nic nezraní.


Kdybych kouzelník byl
tvou bolest zničím
proměním ji mocným kouzlem
a třeba v krásný květ

kdybych Bohem byl
už netrápíš se nikdy s ničím
nestřetneš se nikdy se zlem
a miluje tě celý svět.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 27.9.2011
Přečteno (732x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Andy86, lénuška, No Shame, Septi, Raven-san

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti