Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

pro lasku, nad kterou muzu jenom snit

pro lasku, nad kterou muzu jenom snit

Elisabeth Bathory Básně » Láska ... zklamání

Anotace: zivot je svine, smrt osvobozeni, laska velka svice, boj oblazeni, avsak zijem stale dal, zivot je skouska, jednou to okusi kazdy, jednou prijde odmena.

jdeme do náručí života a smrti,
dech beroucí po řece plouti
v kráse noci vytí vlků,
Kalvárií krásných zvuků!

Padá kapka na tvou zář,
padá kapka na mou tvář
ať klidně prší celý rok,
lepší nežli mýti mor!

Možná nepochopíš moje city,
až budeš ležet uvnitř krypty
avšak žijem stále dál,
ten co nám dal zase vzal!

Proč mám zase žíti v bolestech?
když existuje lepší svět,
ty my tu bolest můžeš vzít
a já tvé srdce zase mýt!
Láska je silnější než Smrt!
Láska je krásnější než Smrt!
Publikoval(a): Elisabeth Bathory, 27.9.2011
Přečteno (205x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 16.5.2024 11:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti