Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Strach

Strach

Globodecristal Básně » o Lásce

Anotace: Každý jej prožívá.. :)

Na dveře hlasitě ťukající,
avšak vždy nečekán,
vkrádá se do duše nic netušící,
pokaždé nevítán..

Kde sebedůvěra ustane,
on šťastný je pán,
kde víra zůstane,
tam rychle je vyhnán..

Očím, přec vidoucím, ošálí zrak,
v záloze má nejeden plán,
mysli, ač rozumné, způsobí zkrat,
tímto on je vyznamenán..

Zlomyslný, černý, skrytý,
kdesi pod pláštěm skrýván,
do hlouby duše vyrytý,
nese jméno tyran..
Publikoval(a): Globodecristal, 26.9.2011
Přečteno (244x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, SrdceNaDlani, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti