Hajzlet
Hajzlet
Anotace: Tady nějaký další výhřez!
Být či nebýt - o tohle tu nekráčí
lidé s úsměvem a k tomu svěží
ti pochopí mě jenom stěží
vždyť pořád hlavy v klamu máčí.
Jaká hrubost - jaký hrozný žal
mluvit o všem není vlídné
jen nevědomost nás nechává klidné
vystoupil z řady a dav ho ukamenoval.
Publikoval(a):
Averzus, 26.9.2011