Odsouzenec
Odsouzenec
Kdejaké
můžu lásku slibovat
ale marné to bude
to Tebe
Tebe jsem odsouzen milovat
mám Tě v hlavě
v srdci
v duši
prostě všude.
- - - -
Žádná nikdy nedokáže
to pouto k Tobě rozlomit
ta touha co mě k Tobě váže
ta nelze ochromit.
Ať s kteroukoliv budu žít
a s pocitem,že šťastně
to o Tobě vždy budu snít
a psát milostné básně.
Publikoval(a):
SrdceNaDlani, 25.9.2011