Vina je jen na straně mé?
Vina je jen na straně mé?
Anotace: O tom, jak jsi mi "neúmyslně" zlomil srdce.. :-)
Co dělám?
Co řeším?
Co je ten důvod, že mokrý polštář pořád mám?
Nejsem přeci jediná..
Jen jedna z řady, zástupů, davů.
Jen jedna dokonce jen z "tvých" zástupů..
Jen další, které jsi zlomil srdce.
Další, která pro Tebe tolikrát brečela.
Není Ti to líto?
Cítíš aspoň někdy něco?
Aspoň něco z těch kvader lítosti kolem Tebe?
Jsi hajzl..
A můžeš to, sobě i okolí, zastírat jakkoliv.
Ale nezměníš to.
Jsi hazl a já Tě miluju.
Miluju Tě.
Ano.
Jop.
A jakkoliv to zní divně..
Už se to nebojim říct.
Je to tak a říkej si co chceš.
Říkej, že láska se tvoří roky.
Ale i půl roku stačí..
Prostě stačí.
Bylo to tak jak to bylo.
Teď už to víš i z mého pohledu.
Znám tvé chyby.
Beru je.
Vím, co seš zač.
Proto cítím, to co cítím.
A já nevím, co s tím..
Proto píšu tohle.
Doufajíc, že to třeba pomůže.
Co jsem si to sakra myslela..? :-)
Nevím, co s tím.
Co mám sakra dělat?
Nějaká rada?
Kdo by taky věděl.
Co si počít s láskou k Tobě...
Publikoval(a):
Terezka., 25.9.2011