BOJOVNÍK.
BOJOVNÍK.
Anotace: ROZLUŠTĚNÍ HÁDANKY ŽIVOTA KDYŽ JSME STÁLI FRONTU NA SMRT.
,,...v přílivu drsného okamžení
to paní Smrt v prach nás mění
a my stáli frontu na odlidštění...
Když smrt si koupit dokážeš
pak všem živým kdo je pánem ukážeš
Přestaneš si stýskat pro bolest
nepřipustíš nijakou si lest
U hrobu se skláníš
slzám nesmyslně se bráníš
Když zaplatíš si zástavu srdce
přijde období kdy se ti žije trpce
Zpustlé tělo v hlíně tleje
nevadí že leje...,,
-------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------
Když jsem za Tebou stála
chvilku jsem s myšlenkou si hrála
a jen život se mnou ti přála
a tvá samota se mně trochu bála
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Publikoval(a):
Lavander, 22.9.2011