Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kočička

Kočička

janca87 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Ze života mé kočky

Já mám doma kočičku,
která pořád žere,
jen otevřu ledničku,
už se na mě směje.

A ta moje kočička,
má černobílou barvu,
zelenkavý očička,
a mírnější nadváhu.

Je to zvíře veselé,
o tom není pochyb,
jen se tváří kysele,
když dělá rychlý pohyb.

Má několik pelíšků,
avšak ona nejradši,
spí stočená v klubíčku,
v obýváku na gauči.

No a když ta kočka spí,
tak funí a chrápe,
o čem asi zrovna sní?
To nikdo z nás nechápe.
Publikoval(a): janca87, 20.9.2011
Přečteno (84x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: la loba, SrdceNaDlani, Přerushit

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 22:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti