Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vyhořelý člověk

Vyhořelý člověk

Klešťo Básně » o Lidech

Anotace: Popis člověka, jež vyhořel...

Vyhořelý člověk
jen tak polehává
dělá práci sobě cizí
těší ho být opilým.

Smysl života mu unikl
žena je pro něj cizí pojem
která by ho chtěla
povaleče…

Často mění matrace
proleželé, promočené
slzami a alkoholem
prolezlé skrz naskrz
šváby co lezou z jeho nitra.
Publikoval(a): Klešťo, 18.9.2011
Přečteno (230x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti