Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dobrou noc, můj malý princi

Dobrou noc, můj malý princi

only-me Básně » ?nezařazené?

Anotace: Básnička, skoro bych řekla bez obsahu, bez nápadu, jen pár prý rýmů k sobě...hodí se k tomu celkem takhle písnička (instrumentální) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7UzKIn4j8R4

Obloha je bez mraků
odráží se na hladině
všiml sis?
i vítr dnes vane klidně.

Vyházejí hvězdy
aby ti mohly hrát
slyšíš?
chtějí dobrou noc ti přát.

Měsíc ti svítí do okna
bude tě chránit celou noc
a místo mě
ti v nejhorším přijde na pomoc.

Ikdyž jsem od tebe daleko
budu s tebou každou chvíli.
Můj malý princi,
sladké sny a den bílý.
Publikoval(a): only-me, 16.9.2011
Přečteno (176x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: No Shame, Bad Monkey, Andy86, koala-pancake

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti