Smutek
Smutek
Anotace: Když mě opustil přítel...
Smutný je tento den, tato noc
Smutné je volání o pomoc
Smutný je svět kolem nás
Smutný je stín jménem čas
Smutná je píseň, co v uších zní
Smutná je růže, co už nevoní
Smutné je divadlo, co musím hrát
Smutné je slunce, když musí jít spát
Smutné jsou hvězdy bez Měsíce
Smutný je plamen zhaslé svíce
Smutné jsou barvy bez malíře
Smutný je příbor bez talíře
Smutno je tady bez tebe
Smutný je pohled na nebe
Smutná je dívka, co bez něj zešílí
Smutná jak poslední let motýlí...
Publikoval(a):
janca87, 15.9.2011