Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pes je válka

Pes je válka

Averzus Básně » ?nezařazené?

Anotace: Zase nějaký výlev z jiného světa

Proč prší dolů a ne vzhůru
proč vidím věci a ne vůně
proč kůrovec furt hlodá kůru
proč do mě kope mrtvé slůně?!

Tolik otázek - bez odpovědí
už dávno vím, že jsem já vůl
když spím - vím, že na mě kdosi hledí
pak ráno vstanu - do rány sypu sůl.

Jediný vítěz - tím je zlo
všichni slabí - žádný vzdor
i tak by nějak žíti šlo
však nemůžu - mám nádor.

Sečtělý jsem prý já bůh,
ale k božství ještě velká dálka
řval jsem - až jsem ztratil sluch,
když jsem zjistil, že pes je válka.
Publikoval(a): Averzus, 15.9.2011
Přečteno (56x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ZENITZERO666, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 23:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti