Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lhostejno...

Lhostejno...

Radusshkaa Básně » ?nezařazené?

Anotace: vyjde to nastejno ;)

Lehký třes mnou bloudí,
severský vítr. Proudí?

Třas. Slyšíš můj hlas?
Bude, nebude? Něco. Leccos.

Na nebi kroužím. Přistanu.
Po zemi ploužím. Zůstanu.

Dřív...Bylo nebylo.
Ale, už není.

Má osobnost se pomalu,
jistě, mění.

Má persóna má jiné znění.
Nyní.

Žít. A nechat žíti,
Mít (ráda). A nechat míti (rád - mě?).
Publikoval(a): Radusshkaa, 15.9.2011
Přečteno (66x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Charibeja, Engliš, Martin Havlíček, No Shame

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 02:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti