STVOŘENÝ BOHEM.
STVOŘENÝ BOHEM.
Anotace: Tobě se zpovídám.
Jak si vedeš drahý?
,,....máš mně plnou hlavu
a rozum oděn v hávu
podobáš se pávu.
Jsi bohem stvořený.
Jak jsi pyšný
Jak jsi hříšný
Jsi můj
stůj co stůj
Trpíš z lásky závratí
rozum již se nevrátí.
Tvůj pevný stisk,
život s bohyní
je ten nejbáječnější risk
a přinese Ti zisk...,,
Publikoval(a):
Lavander, 15.9.2011