Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Já, ne Ty!

Já, ne Ty!

Radusshkaa Básně » o Lidech

Anotace: Vše není jen o nich ;)

Létám ve snech, realitě?
Stále ještě u rodičů v bytě.
Já - Mládě,
moc mladé.
Nestálé i prchlavé.

Já pro Tebe,
Ty pro mě?
Nastálo? Promiň,
to slovo... zestárlo!

Nedržím se maminčiny sukně,
promiň, to Ty, nutně -
musíš jít..
Asi to tak má být?

Příště. Upřímně.
Prosím, nám - "Bosým" -
Ochuzeným, neznajícím
zákony Tvé říše.

Sama. Teď.
Dobudu svět!
Svá, ne Tvá!
Publikoval(a): Radusshkaa, 14.9.2011
Přečteno (165x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, No Shame

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 03:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti